četrtek, 23. avgust 2018

Garažna razprodaja Radomlje - sept.2018 - NAVODILA

Pozdravljeni,

hvala vsem, ki ste se prijavili na jesensko garažno razprodajo v Radomljah, ki je že peta po vrsti!

V nadaljevanju so kratka navodila za razstavljalce/prodajalce.

1. Prostor
Garažna razprodaja se odvija v malem prikupnem parku (glej naslov spodaj). Za vsakega prijavljenega je namenjena miza velikosti ca. 200 x 50 cm, ki ga priskrbi organizator. Prispevek za 1 mesto je 8 €, oddate ga na dogodku samem. Dodatne mize so dovoljene le manjše ali kakšen zabojček, da boste svoje stvari lahko lepo razstavili. Te dodatne mizice boste lahko postavili bolj pred in pod veliko mizo, saj bo levo in desno od vašega mesta že sosed ;) Če boste imeli oblačila (sicer gredo le-ta bolj slabo v promet), prav pride tudi manjše prenosno stojalo (nekateri se znajdejo in vrvice napnejo med drevesi). Seveda ne pozabite tudi na stolček, da vam bo udobno. Poleg tega vam priporočamo, da imate s seboj zadostno količino vode ter kakšen prigrizek.

Posebno opozorilo: Stranišče je na voljo v Kulturnem domu v neposredni bližini in je odprto!
Uriniranje po pločnikih in parkiriščih je nedopustno!

2. Čas
Za obiskovalce bo garažna razprodaja potekala od 10:00 dalje, za razstavljalce bo dogodek 'odprt' od 9:00 naprej. Tako si boste lahko v miru uredili razstavni prostor. Prosimo vas, da ste pripravljeni najkasneje do 10:00. Garažna razprodaja poteka do 16:00.

Posebno opozorilo:  Prosim, da upoštevate, da boste lahko mize zasedli res šele ob 9.00 (ali kasneje) vsekakor pa ne prej, saj bi s tem onemogočali raztovarjanje, postavljanje in razporejanje miz.

3. Kaj sodi na garažno razprodajo in kaj ne

DA:
- rabljeni osebni predmeti:
- oblačila, obutev (čeprav se je do sedaj izkazalo, da gredo od oblačil bolj kot ne v promet samo OTROŠKA, morda kakšen šal, pohodni čevlji, če so (skoraj) novi, ostalo pa niti ne)
- gospodinjski aparati in pripomočki
- predmeti za dom in vrt
- igrače
- otroška oprema
- nakit, modni dodatki
- športna oprema
- knjige, revije
- zabavna tehnika
- predmeti zbirateljstva, npr. igralne karte yu-gi-oh, lepljive figurice, vojaške zadeve...
- oprema za hišne ljubljenčke
- ustvarjalni material (ostanki blaga, volne, kvačke, slikarsko stojalo,...)

NE:
- garažna razprodaja ni namenjena prodaji novih izdelkov,
- prav tako ni namenjena prodajalcem, ki se ukvarjajo s preprodajo rabljenih izdelkov
- prodaja prehrambenih izdelkov in pijače ni dovoljena
- ni dovoljena prodaja predmetov, ki tudi drugače niso v prosti prodaji na slovenskem trgu

4. Parkiranje
Parkiranje bo delno omogočeno na bližnjem travniku, delno na parkirišču gostilne Pri zlati kaplji v neposredni bližini in ob kozolcu čez cesto. Parkirišče pred Kulturnim domom bi radi pustili prosto za vaše in naše obiskovalce Garažne razprodaje. Ob prihodu vas bomo tudi usmerjali glede parkiranja. Vas pa prosim za strpnost in umirjenost, saj bomo le tako lahko dobro izpeljali dogodek. Do sedaj nam je (z vašo pomočjo) vedno uspelo ;)

Posebno opozorilo: Res lepo prosim, da, ko razložite svoje predmete na vaš prostor, umaknete vaše vozilo in tako sprostite mesto za obiskovalce.

5. Pomembno
Prodajalce prosimo, da po končanem dogodku pospravite in odnesete vse, kar boste prinesli in ne boste prodali/oddali. Prostor moramo zapustiti takšen, kot smo ga prejeli.

Če boste pred ali med garažno razprodajo potrebovali kakršnekoli dodatne informacije, se lahko obrnete na organizatorja. Lahko nam pišete na e-naslov td.radomlje@gmail.com.

Se vidimo v Radomljah pred Kulturnim domom (Prešernova cesta 43; na koncu Radomelj, če se peljete v smeri Volčjega Potoka) v soboto, 22.septembra!

V primeru dežja bo dogodek prestavljen za en teden, na soboto, 29.9. (bomo spremljali napoved in vas seveda tudi obvestili).

Lep pozdrav do takrat,
Irena in Turistično društvo Radomlje

1 komentar: