nedelja, 25. februar 2018

ZAKAJ na garažno razprodajo

Vem. Vsi imamo za vsako stvar na tem svetu argumente za in proti. In prav je tako. Ker to pomeni, da imamo o nečem svoje mišljenje in da smo o tem RAZMIŠLJALI. Kar je po mojem mnenju vedno dobro.

Danes torej predstavljam svoje argumente ZA garažno razprodajo. Zakaj ne proti? Ker jih ne poznam ;) Predvsem pa, ker se skušam vedno osredotočiti na pozitivne stvari v življenju in obisk garažne razprodaje zagotovo štejem za pozitivno zadevo.

Gremo k stvari.

ZAKAJ BITI PRODAJALEC na garažni razprodaji?
1. Ker tako zmanjšate svojo robo doma.
2. Ker nekaj malega zaslužite (roba ne gre v nič, na smeti).
3. Ker ne onesnažujete planeta še dodatno (vaša roba ne gre na smeti, ampak v koristo uporabo komu drugemu).
4. Ker začnete bolj cenit stvari (na lastne oči vidite, da nekaj, kar je za vas popolnoma neuporabo, lahko drugemu zelo odgovarja).
5. Ker se družite s podobno mislečimi.
6. Ker tako bolj ozavestite potrošnjo, bolj se zavedate koliko robe imate in morda naslednjič pri kakšnem nakupu pomislite, ali to RES potrebujete ali ne.
7. Ker spoznate čudovite in zanimive nove ljudi.
8. Ker je razprodaja super zabaven in prijeten dogodek. Meni osebno se zdi, da takrat vse kar vibrira v pozitivni in veseli energiji.



ZAKAJ BITI KUPEC/OBISKOVALEC na garažni razprodaji?
1. Ker lahko za zelo majhen denar kupite ker potrebujete.
2. Ker lahko odkrijete prave zaklade - če jih že ne potrebujete, si jih pa vsaj želite ;)
3. Ker s svojim nakupom ne delate dodatnih smeti (stvari krožijo med nami).
4. Ker so na garažnih ponavadi kakšni super kosi (oblačil in predmetov), ki jih ne najdete v trgovinah s hitro modo (in ste potem enako oblečeni kot vsak tretji znanec). Lahko ste UNIKATNI.
5. Ker spoznate krasne ljudi, ki jih razganja od pozitivne energije (prodajalce in obiskovalce).
6. Ker tako lahko z zgledom učite (svoje) otroke, da ima vsaka stvar svojo vrednost, da jo je treba cenit in ne takoj, ko je mi ne potrebujemo več, zavreči.
7. Ker je to lep način druženja in preživljanja kakšnega sobotnega dopoldneva (koristno, zabavno, pa še po navadi v naravi, parku...)

Upam, da so vas tile razlogi za vsaj malo spodbudili, da v prihodnje tudi vi obiščete kakšno garažno razprodajo. Morda prav kmalu, saj se bližajo famozna pomladanska čiščenja ;)

Zelo bom vesela, če tudi sami dodate kakšen razlog, zakaj obiskati garažno. Spodaj v komentar ali na naši FB strani Garažne razprodaje.

Lepo vas pozdravljam,
Irena.

Ni komentarjev:

Objavite komentar