nedelja, 26. marec 2017

Kaj gre v promet

Današnja tema je namenjena razmisleku o tem, KAJ na garažno razprodajo prinesti na prodaj, menjavo ipd.


Po izkušnjah sodeč je najbolj živahno na področju otroških zadev. Otroška oblačila so po navadi dobro ohranjena in lična. Otroška oprema (stolčki, vozički...) so tudi kar zanimiva roba. Prav tako se dobro menjajo oz.prodajajo otroška kolesa, skiroji, rolerji ipd. Igračke so morda malo manj zanimive - mogoče zato, ker jih imajo otroc že tako preveč ;)


Dobro gredo v promet tudi tehnične zadeve - razni strojčki, gospodinjski aparati, orodja. Pa deli z avtomobile tudi - prtljažniki, izpušni lonci, dodtki za avto ipd. Tudi računalniška oprema (zvočniki, tipkovnice...)

Pa seveda izdelki za dom in vrt.
Razne skodelice za kavo, okrasni predmeti, kovinske škatlice za shranjevanje, košarice, lonci za rože, obešalniki, male omarice, stoli za vrt, slike...Skratka karkoli sami ne potrebujete več bo mogoče nekomu ravno tisto, kar potrebuje ali želi.Naslednja kategorija, kjer je prodaja kar živahna so knjige, revije, priročniki, stripi za zbiratelje ipd.

Na splošno so zbirateljske stvari zanimive (punčke, plošče, znamke, kovanci...).

Modni dodatki, kot so torbice, šali, pasovi, nakit so tudi zadeve, ki se vam jih splača prinesti na prodaj.

Manj pa se splača 'privleči' celo omaro rabljenih oblačil. Prvič jih boste težje lepo razstavili, drugič pa je malo verjetno, da bo med množico obiskovalcem nekomu ravno vaša velikost ustrezala (poleg okusa, modela, ipd.). Če pa imate kakšen poseben kos oblačil, ga pa le prinesite in ga lepo izpostavite na prostoru. Lepa jakna ali zanimivo krilo se bo zagotovo lažje prodalo, če bo edini kos na lepem 'štantku' kot pa če bosta skrita med množico drugih oblačil.

Če se vseeno odločite, da boste prinesli na razprodajo veliko oblačil, seveda dobrodošli. V pomoč vam bodo mogoče zbrane ideje za obešalnike, ki smo jih predstavili pred jesensko garažno razprodajo.

Uspešno zbiranje predmetov za razprodajo želimo! ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar