sreda, 16. junij 2021

Garažna razprodaja - 19.6.2021 - Radomlje

Pozdravljeni,

hvala vsem, ki ste se prijavili na garažno razprodajo v Radomljah!

V nadaljevanju so kratka navodila za razstavljalce/prodajalce.

1. Prostor
Garažna razprodaja se odvija v Športnem parku Radomlje (glej naslov spodaj), kjer so nam prijazno odstopili streho nad glavo (kar je krasno, če bi rosilo ali pa bi sonce premočno žgalo). Za vsakega prijavljenega je namenjena miza velikosti ca. 200 x 50 cm, ki jo priskrbi organizator. Prispevek za eno mesto je 8 €, katerega je bilo potrebno predhodno nakazati na TRR Turističnega društva Radomlje. Dodatne mize so dovoljene le manjše ali kakšen zabojček, da boste svoje stvari lahko lepo razstavili. Te dodatne mizice boste lahko postavili bolj pred in pod veliko mizo, saj bo levo in desno od vašega mesta že sosed ;) Če boste imeli oblačila (sicer gredo le-ta bolj slabo v promet), prav pride tudi manjše prenosno stojalo. Na voljo so tudi klopi, da vam bo udobno. Priporočamo, da imate s seboj zadostno količino vode ter kakšen prigrizek, sicer pa je v sklopu Športnega parka tudi lokal (ter stranišče)

Posebno opozorilo: Kužki v Športnem parku niso dovoljeni.

2. Čas
Za obiskovalce bo garažna razprodaja potekala od 9.00 dalje, za razstavljalce bo dogodek 'odprt' od 8.30 naprej. Tako si boste lahko v miru uredili razstavni prostor. Garažna razprodaja poteka do 13.00.

Posebno opozorilo:  Prosim, da upoštevate, da boste lahko mize zasedli res šele ob 8.30 (ali kasneje) vsekakor pa ne prej, saj bi s tem onemogočali raztovarjanje, postavljanje in razporejanje miz.

3. Kaj sodi na garažno razprodajo in kaj ne

DA:
- rabljeni osebni predmeti:
- oblačila, obutev (čeprav se je do sedaj izkazalo, da gredo od oblačil bolj kot ne v promet samo OTROŠKA, morda kakšen šal, pohodni čevlji, če so (skoraj) novi, ostalo pa niti ne)
- gospodinjski aparati in pripomočki
- predmeti za dom in vrt
- igrače
- otroška oprema
- nakit, modni dodatki
- športna oprema
- knjige, revije
- zabavna tehnika
- predmeti zbirateljstva, npr. igralne karte yu-gi-oh, lepljive figurice, vojaške zadeve...
- oprema za hišne ljubljenčke
- ustvarjalni material (ostanki blaga, volne, kvačke, slikarsko stojalo,...)

NE:
- garažna razprodaja ni namenjena prodaji novih izdelkov,
- prav tako ni namenjena prodajalcem, ki se ukvarjajo s preprodajo rabljenih izdelkov
- prodaja prehrambenih izdelkov in pijače ni dovoljena
- ni dovoljena prodaja predmetov, ki tudi drugače niso v prosti prodaji na slovenskem trgu

4. Parkiranje
Parkiranje je omogočeno na bližnjem velikem makadamskem parkirišču pred Športnim parkom. Z vozilom boste sicer lahko zapeljali do belega šotora, kjer bo garažna razprodaja, oz. da parkirnih mest v neposredni bližini (je dosti mesta), vendar vas prosim, da vozilo potem premaknete ven na veliko parkirišče. Ob prihodu vas bomo tudi usmerjali glede parkiranja. Vas pa prosim za strpnost in umirjenost, saj bomo le tako lahko dobro izpeljali dogodek. Do sedaj nam je (z vašo pomočjo) vedno uspelo ;)

Posebno opozorilo: Res lepo prosim, da, ko razložite svoje predmete na vaš prostor, res umaknete vaše vozilo in tako sprostite mesta v Športnem parku.

5. Pomembno
Prodajalce prosimo, da po končanem dogodku pospravite in odnesete vse, kar boste prinesli in ne boste prodali/oddali. Prostor moramo zapustiti takšen, kot smo ga prejeli.

Če boste pred ali med garažno razprodajo potrebovali kakršnekoli dodatne informacije, se lahko obrnete na organizatorja. Lahko nam pišete na e-naslov td.radomlje@gmail.com - vendar nekoliko prej, ker na dan dogodka verjetno nihče ne bo imel časa preverjati še tega maila ;)

Se vidimo v Športnem parku v Radomljah (Škrjančevo 19, 1235 Radomlje - iz rondoja v Radomljah v smeri Rov, za cerkvijo na klančku) v soboto, 19.junija!

Lep pozdrav do takrat,
Irena in Turistično društvo Radomlje

Ni komentarjev:

Objavite komentar